{"id":572,"date":"2018-11-16T15:58:39","date_gmt":"2018-11-16T14:58:39","guid":{"rendered":"http:\/\/walch.se\/?p=572"},"modified":"2018-11-23T16:34:39","modified_gmt":"2018-11-23T15:34:39","slug":"svenska-mastare-chark-sm","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/walch.se\/svenska-mastare-chark-sm\/","title":{"rendered":"Svenska m\u00e4stare i Chark-SM!"},"content":{"rendered":"
I veckan gick branschens stora sammankomst Chark-SM av stapeln.<\/p>\n
Och den klarast skinande stj\u00e4rnan i klassen \u201dKlassiskt kryddade korvar\u201d blev v\u00e5r Frankfurter<\/a> som korades till Svensk M\u00e4stare 2018!<\/p>\n Juryns motivering l\u00f6d:<\/p>\n \u201dEn elegant klassiker med alla \u00f6nskade kvaliteter p\u00e5 plats. Smaklig b\u00e5de varm och kall. En fr\u00f6jd b\u00e5de f\u00f6r \u00f6ga och gom\u201d<\/b><\/span><\/p>\n<\/blockquote>\n Dessutom tog Helmut Walch hem ytterligare fem pallplatser.<\/p>\n Guldet gick till den heta korven H\u00f6llenwurst<\/a>. Den kokta julskinkan, k\u00e4sekrainern<\/a> och restaurangbaconet knep silvret och falukorven blev bronsmedalj\u00f6r.<\/p>\n Sammantaget en lyckad kv\u00e4ll och ett trevligt bevis p\u00e5 att v\u00e5rt h\u00e5rda arbete uppskattas av andra.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" I veckan gick branschens stora sammankomst Chark-SM av stapeln. Och den klarast skinande stj\u00e4rnan i klassen \u201dKlassiskt kryddade korvar\u201d blev v\u00e5r Frankfurter som korades till Svensk M\u00e4stare 2018!<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":578,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"inline_featured_image":false,"footnotes":""},"categories":[4],"tags":[],"class_list":{"0":"post-572","1":"post","2":"type-post","3":"status-publish","4":"format-standard","5":"has-post-thumbnail","7":"category-nyheter"},"yoast_head":"\n\n