RECEPT

Fänkål- och purjolöksoppa med Kapruner Bockwurst

En österrikisk variant av en tysk klassiker.

Kapruner bockwurst

En aromatisk korv med smak av kummin och vitlök

Art nr: 73604

Bockwursten uppfanns 1889 av en restaurangägare i Berlin vid namn R. Scholtz. Bockwursten är mäkta populär i Tyskland och serverades ursprungligen ihop med bocköl. I de tyskspråkiga grannländerna utvecklades det snart lokala varianter av bockwursten som har sin egen unika karaktär. Denna kommer från Kaprun i de österrikiska Alperna.

Ingredienser per 100 g:

Svenskt griskött (64%), Svenskt nötkött (24%), vatten, salt, kryddor (kummin, palsternacka), kryddarom, kryddextrakt, vitlök, glukossirap, druvsocker, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E300, E330, stabiliseringsmedel E450, fjälster från gris.


Ursprung:
Sverige

Förvaringsanvisning: Kylvara: Förvaras vid högst +8°C

Förpackning: Vakuumpackat

Vikt: 380 g

Total hållbarhet (dagar): 21

Min. hållbarhet från lev. (dagar): 17

Näringsvärde per 100 g:
Fett 18,5 g
-varav mättat fett 6,5 g
Kolhydrat <0,5 g
– varav sockerarter <0,5 g
Protein 14,8 g
Salt 2,0 g

Energivärde: 937 kJ/224 kcal

Kötthalt: 88 %

Fastviktkod: GTIN-13 (EAN 13) 7340109306041

Basnivå: Förpackning med 3 korvar
GTIN: 7340109306041

Mellannivå: SRS halvlåda med 10 st. förpackningar
GTIN: 17340109300046